понеделник, 14 ноември 2011 г.

Коледа в стил Shabby Chic/ Christmas in Shabby Chic

Закъснях доста с картички комплект :) но затова съм много доволна от цветовете на картичките. Все не мога да измисля картички в този стил и наскоро прочетох за цветната композиция или за другото му име "Покоите на Мария Антоанета"  и реших че ще е в любимите цветове - бебешко синьо и розово. Използвала съм скеча на Sweet Sunday Sketch 143.



Ще участвам и в:

неделя, 13 ноември 2011 г.

Картичка за рожден ден/ Birthday card

Много ми хареса моделът от картичката на Мила и ето че съм готова. Направих я за един колега, който има Рожден ден. Сложих ембосинг пудра за подсилване на сметановия крем по тортата май не се вижда по снимките :) ииии ето и снимките


Ще участвам в:



четвъртък, 10 ноември 2011 г.

Коледна украса/ Christmas decoration

От няколко дни се опитвам да завърша първата коледна украса и днес вече УСПЯХ :). Идеята я видях от Wiff of joy споделена от една от дизайнерите Ingrid.
И аз ги направих от ролки от тоалетна хартия, след това ги оцветих с темперни боички засега в бяло и синьо, че все още не съм решила тази година в какъв цвят ще ми е коледната украса. (най вероятно в лилаво :) )
Ще участвам в предизвикателството на Щурчо "Усещане за празник" по случай рождения ден на блога и.





неделя, 6 ноември 2011 г.

Коледа в бяло и златно/ Christmas in white and gold

Тази картичка ще включа в предизвикателството на Тони за първата годинка на блога - Творения и Вдъхновения. Опитах се да направя картичка с малко елементи в нейн стил :) и дано съм успяла да и придам поне малко Коледно настроение :)



Ще я включа и в:

вторник, 1 ноември 2011 г.

Картичка за момиче/ Card for a girl

Здравейте, повече от месец се загубих,  имам какво да ви покажа и се надявам утре го завърша. Нямах търпение да участвам в съвсем новия блог на Гери и Злати Мър Мяу  със задача - картичка или друго хартиено нещо за момиче/жена. Използвала съм скеча на Sketch Saturday
А сега и картичката :)




Благодаря и на Щурчо за картичката за 1 октомври, извинявам и се че чак сега я показвам :)